چرا لاراول همیشه یک انتخاب عالی است؟

Laravel یک چارچوب وب PHP رایگان و منبع باز است که در ابتدا توسط Taylor Otwell ایجاد شد. از ابتدا ، این نرم افزار برای توسعه برنامه های وب در نظر گرفته شده بود ، به ویژه برای کسانی که از الگوی معماری MVC (یا الگوی model-view-controller) بر اساس Symfony (چارچوب دیگر برنامه وب) پیروی می کردند.

Laravel دارای چندین ویژگی عالی مانند سیستم بسته بندی ماژولار به همراه کامپوزر، یک مدیر اختصاصی وابستگی به زبان PHP است. همچنین به شما امکان می دهد به روش های مختلف به پایگاه های داده رابطه ای دسترسی داشته باشید و از ویژگی هایی که به نگهداری و استقرار برنامه کمک می کند، استفاده می کند.

به زبان ساده ، لاراول یک چارچوب وب است که به شما کمک می کند برنامه های جدیدی برای وب ایجاد کنید، از جمله مواردی مانند API یا سرویس های وب. چیزی که به شما کمک می کند ساخت اجزای قابل استفاده مجدد و انجام کارهای روزانه با سهولت بیشتر برای برنامه های تحت وب است که عملکرد و نگهداری آنها را آسان تر می کند.

با این وجود ، Laravel یک نرم افزار چارچوب PHP بین المللی محبوب است که برای پروژه های کوچک و بزرگ استفاده می شود. توسعه دهندگان حرفه ای معمولاً Laravel را در سراسر جهان به دلیل عملکرد قابل اعتماد ، ویژگی های عالی و مقیاس پذیری آن تحسین می کنند.

همانطور که قبلاً گفته شد ، این نرم افزار از ساختار MVC مشهور پیروی می کند ، که به طور کلی شروع به ایجاد و پس از آن حفظ عملکرد برنامه های وب را بسیار آسان می کند. همچنین ویژگیهای عالی داخلی مانند احراز هویت ، جلسات ، مسیریابی و نامه را فقط برای ذکر چند مورد ارائه می دهد. همه این ویژگی ها و ویژگی های مفید ، Laravel را به قطعه ای کاملاً کاربردی از توسعه دهندگان نرم افزار تبدیل می کند که باید بر آنها مسلط و استفاده شود.

تاریخچه ای کوتاه و نسخه های مختلف لاراول

لاراول آغازین

همانطور که قبلاً ذکر شد ، Laravel توسط Taylor Otwell ایجاد شد و در ژوئن 2011 منتشر شد. Otwell در ابتدا می خواست جایگزینی برای کدایگنایتر (نرم افزار چارچوب دیگر) با ویژگی های پیشرفته تر مانند پشتیبانی داخلی برای مجوز کاربر ارائه دهد.

 

نسخه بتا و لاراول 1.0

در همان ماه منتشر شد و هر دوی آنها نه تنها برای احراز هویت ، بلکه برای مدلها ، نماها ، جلسات ، محلی سازی و سایر مکانیزم ها از پشتیبانی داخلی برخوردار بودند. تنها مشکل نسخه اولیه ، عدم پشتیبانی کنترل کننده بود. این اساساً بدان معناست که Laravel یک چارچوب MCV "واقعی" نیست.

 

Laravel 2.0

نسخه دوم نرم افزار در همان سال ، در سپتامبر منتشر شد. نسخه بهبود یافته ویژگی های جدید مختلفی مانند پشتیبانی از کنترلر را ارائه می دهد که Laravel را به یک نرم افزار واقعی سازگار با MVC تبدیل می کند. همچنین دارای پشتیبانی داخلی از اصل IoC (وارونگی کنترل) به همراه یک سیستم قالب گیری معروف به Blade است. توسعه دهندگان موافقند که بزرگترین نقطه ضعف لاراول 2 حذف بسته های شخص ثالث بود.

 

Laravel 3.0

سومین نسخه نرم افزار در فوریه 2012 منتشر شد و مجموعه جدیدی از ویژگی ها مانند Artisan ، CLI اختصاصی Laravel یا رابط خط فرمان را معرفی کرد. این نسخه همچنین با پشتیبانی داخلی برای انتقال پایگاه داده برای کنترل نسخه طرح بندی پایگاه داده ، پشتیبانی از مدیریت رویداد ، به طور کلی از سیستم های مدیریت پایگاه داده بیشتر پشتیبانی می کند و Bundles ، سیستم بسته بندی لاراول را معرفی می کند.

 

Laravel 4.0

نسخه چهارم یک سال بعد در ماه مه با تصویری کاملاً جدید در قالب بازنویسی چارچوب کامل به نمایش درآمد. این بدان معناست که Laravel طرح خود را به مجموعه های بسته جداگانه ای که از طریق Composer ، مدیر بسته در سطح برنامه توزیع شده است ، منتقل کرد. این حرکت آخرین توسعه لاراول را بهبود بخشید. نسخه جدید این نرم افزار همچنین شامل ذخیره پایگاه داده ، پشتیبانی از صف های پیام ، همراه با پشتیبانی از انواع مختلف ایمیل و حذف تأخیر پرونده های پایگاه داده (که به حذف نرم نیز معروف است) بود.

 

Laravel 5.0

در فوریه 2015 منتشر شد ، با چند تغییر داخلی که باعث شماره گذاری مجدد و نسخه جدید به جای نسخه برنامه ریزی شده Laravel 4.3 شد. نسخه پنجم همچنین مجموعه ای از ویژگی های عالی مانند Scheduler را معرفی می کند که برنامه ریزی وظایفی را که به صورت دوره ای اجرا می شوند ، فعال می کند. فایل سیستم ، یک لایه انتزاعی نیز معرفی شد. این به کاربر اجازه می دهد تا از ذخیره سازی از راه دور به همان شیوه سیستم فایل های محلی استفاده کند. این نسخه همچنین اکسیر را معرفی کرد ، که کار با دارایی های بسته را بسیار ساده تر کرد. همچنین ، بسته اختیاری Socialite احراز هویت خارجی را بسیار ساده تر کرده است.

 

Laravel 5.1

معرفی شده در ژوئن 2015 ، اولین نسخه نرم افزاری که از پشتیبانی طولانی مدت برخوردار می شود.

 

Laravel 5.3

این نسخه در سال 2016 ، آگوست منتشر شد و سرعت توسعه دهنده همراه با پیشرفت در کارهای متداول که فوراً در دسترس بودند بهبود یافت.

 

Laravel 5.4

معرفی شده در ژانویه 2017 ، شاهد راه اندازی لاراول غروب ، لاراول میکس ، ایمیل های Markdown ، بهبود مسیرها ، اجزای تیغه و شکاف ها ، نمای خودکار ، پیام های مرتبه بالاتر برای مجموعه ها و سایر ویژگی های مفید بود. دو نسخه متوالی در سال 2018 منتشر شد و نسخه نهایی سری 5 در فوریه 2019 به نمایش درآمد.

 

Laravel 6.0

نسخه فعلی در سوم سپتامبر 2019 منتشر شد و شاهد معرفی نسخه های معنایی ، بهبود مجوزها ، بهبود پرس و جو ، سازگاری بخار Laravel ، بهبود میان افزار شغلی و مجموعه های تنبل بود. در این نسخه همچنین شاهد حذف داربست جلو که به بسته laravel/ui از بسته اصلی منتقل شده بود ، شد.

 

Laravel 7.0 و Laravel 8.0

در حالی که لاراول 7 و 8 هر دو در سال 2021 دریافت به روزرسانی را متوقف می کنند، لاراول 6 یک نسخه پشتیبانی طولانی مدت است و تا سپتامبر 2022 شامل رفع مشکلات امنیتی خواهد بود.

 

ویژگی های کلیدی لاراول چیست؟

لاراول به دلیل نیاز به گسترش مرزهای نرم افزارهای چارچوب قدیمی تر و تسهیل کار روزانه ایجاد شد. این ویژگی ها را می توان به عنوان نکات برجسته لاراول در نظر گرفت و به ترتیب مربوط به بسته بندی دسته بندی نمی شوند.

به این ترتیب ، Laravel همیشه بر ویژگی هایی تمرکز می کرد که توسعه را ساده تر ، برنامه ها را قابل اطمینان تر و پیچیده تر می کرد ، اما در عین حال ساده برای حرکت.

ماژولار - این میزان ترکیب اجزای یک برنامه ، جداسازی و سپس ترکیب مجدد آنها است. Laravel با تقسیم اجزای مختلف به ماژول های مختلف که با هم کار می کنند تا برنامه وب کاملاً کاربردی شود ، با مدولار بودن در نظر گرفته شد زیرا خود نرم افزار مجموعه بزرگی از اجزای مختلف است. Modularity به شما امکان می دهد برنامه های کاربردی در مقیاس بزرگ را به راحتی و با مدیریت خطا و تشخیص اشکال بهتر ایجاد و توسعه دهید. Laravel به توسعه دهندگان راه ساده و ساده ای می دهد تا از دستورالعمل های اولیه و اجرای پروژه های خود پیروی کنند.

 

مدیریت وابستگی - برخی از توسعه دهندگان این را ویژگی شاخص نرم افزار می دانند. این بدان معناست که از بسته های مختلف یا گاهی اوقات حتی بسته های شخص ثالث در Laravel با سازگاری و عملکرد کامل به راحتی استفاده کنید. به عنوان مثال ، هنگام اتصال یک بسته شخص ثالث به یک برنامه Laravel ، اتصال آن به صورت دستی ضروری نیست زیرا می توان آن را از داخل کلاس ارائه دهنده خدمات بسته Laravel سفارشی انجام داد. مسائل وابستگی لاراول توسط Composer ، مدیر وابستگی PHP حل می شود که استفاده از بسته های مختلف را کارآمدتر و زمان برتر می کند.

 

احراز هویت - این ویژگی به بخش جدایی ناپذیر هر برنامه وب جدی تبدیل شده است. احراز هویت در گذشته در بخشهایی از نرم افزارهای فریم ورک مانند CodeIgniter یک پروسه طولانی بود. Laravel این ویژگی را در اختیار جعبه قرار می دهد در حالی که تنها کاری که توسعه دهندگان باید انجام دهند این است که یک فرمان ساده برای ایجاد یک سیستم احراز هویت کاربردی و بدون مشکل اجرا کند. بعلاوه ، برخی از گزینه ها به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا احراز هویت خود را ایجاد کنند.

 

ذخیره سازی - ذخیره داده های قابل بازیابی آسان و سریع نیز اصلی در توسعه وب بوده است و Laravel نیز با این ویژگی مفید همراه است. این واقعاً عملی است زیرا به برنامه وب (به عنوان مثال وب سایت) اجازه می دهد با کاهش زمان پردازش اطلاعات هنگام دسترسی به برنامه عملکرد بهتری داشته باشد.

 

اشکال زدایی و آزمایش-Laravel دارای PHPUnit داخلی است که برنامه ها را آزمایش می کند. از آنجا که خود لاراول با در نظر گرفتن آزمایش طراحی شده است ، ویژگی های اشکال زدایی و آزمایش یکپارچه شده است.

 

محلی سازی - Laravel ایجاد برنامه های چند زبانه را آسان می کند ، زیرا می توان همزمان با توسعه خود برنامه وب این کار را انجام داد. این می تواند آن را برای پروژه های وب چند ملیتی یا وب سایت های دو زبانه ایده آل کند.

 

مسیریابی - مسیریابی در لاراول می تواند برای گروه بندی مسیرها ، نامگذاری مسیرها ، پیوند داده های مدل به آنها و اعمال فیلترها در آنها استفاده شود.

 

موتور الگو یا بلید - این موتور کمک زیادی برای قالب بندی داده ها می کند. همچنین دارای میراث قالب پیاده سازی شده است که به توسعه دهندگان اجازه می دهد طرح بندی های پیچیده و در عین حال ناوبری ایجاد کنند. همچنین ، Blade توسعه دهندگان را از استفاده از کد PHP ساده در نماهایی که همه به کد ساده کامپایل شده و ذخیره شده اند محدود نمی کند. آنها تا زمان اصلاح باقی می مانند ، به این معنی که موتور هیچ هزینه ای به برنامه های وب اضافه نمی کند.

 

Query Builder Database - Laravel راهی راحت به توسعه دهندگان می دهد تا با جستجوهای پایگاه داده ، گزینه ها و فیلترهای زیادی برای مدیریت داده ها و حتی پیاده سازی سوالات پیچیده با سهولت پیدا کنند.

 

ORM Eloquent - ORM Eloquent لاراول از اکثر موتورهای پایگاه داده پشتیبانی بسیار خوبی را ارائه می دهد و با SQLite و MySQL ، همراه با اسناد قابل اعتماد برای همه عملکردهای Eloquent ، کاملاً کار می کند.

 

امنیت - اکثر توسعه دهندگان از Laravel به دلیل توانایی آن در ایجاد برنامه های امن وب قدردانی کرده اند. برای مبتدیان ، سیستم احراز هویت چارچوب وجود دارد ، همچنین ORM گویا از اتصال PDO استفاده می کند که به عنوان محافظ در برابر تزریق SQL عمل می کند. Laravel همچنین پشتیبانی بومی را برای محافظت از کد در برابر حملات XSS ارائه می دهد. این چارچوب همچنین بسته های امنیتی مختلفی را برای بهبود بیشتر ایمنی برنامه های وب ارائه می دهد. بسته هایی مانند Laravel Security Component ، Laravel-ACL همگی به منظور افزایش امنیت برنامه کاربردی هستند.

 

Envoy - با این ویژگی ، کارهای معمول را می توان از سرورهای راه دور از داخل خود برنامه اجرا کرد و به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا کارهای بعدی را برای استقرار تنظیم کنند.

 

سیستم مهاجرت - Laravel همچنین دارای یک سیستم مهاجرتی قابل اعتماد برای ایجاد ساختارهای پایگاه داده است. این ساختارها را می توان به جای تکیه بر SQL با زبان PHP ساده ایجاد کرد. کاربر را قادر می سازد با استفاده از مهاجرت ها جداول ، پایگاه های داده و شاخص ها را ایجاد کند. این می تواند در مواقعی که جداول باید تغییر کنند مفید باشد زیرا توسعه دهندگان می توانند به جای ایجاد مجدد یک جدول ، مهاجرت جدیدی را اجرا کنند.

 

سیستم فایل-Laravel با پشتیبانی از چندین سیستم فایل ، کاربران را قادر می سازد تا از سیستم فایل های محلی یا فضای ذخیره سازی مبتنی بر ابر مانند Amazon S3 استفاده کنند ، با افزودن امکان انتخاب بین این سیستم ها و انتخاب آسان آنها.

آماده استفاده از بسته های شخص اول

SHH یا Secure Shell اولین بسته ای بود که در Laravel 4.1 معرفی شد و امکان اجرای دستورات CLI را در سطح برنامه ای در سرورهای راه دور فراهم می کند. در این مثال ، SHH به عنوان یک پروتکل شبکه رمزگذاری شده عمل می کند.

Cashier دومین بسته ای بود که برای لاراول 4.2 منتشر شد. این یک رابط برای مدیریت ویژگی های مختلف مانند مدیریت کوپن ها و تولید فاکتورها و سایر خدمات صورتحساب اشتراک است که توسط Stripe ارائه می شود.

Scheduler در پنجمین نسخه Laravel معرفی شد و علاوه بر Artisan است که امکان برنامه ریزی وظایف را برای انجام کارهای دوره ای با تکیه بر cron daemon و Artisan فراهم می کند.

سیستم فایل همزمان با Scheduler وارد شد و یک لایه انتزاعی سیستم فایل است که به توسعه دهندگان اجازه می دهد از چندین سیستم فایل مانند ذخیره سازی محلی و مبتنی بر ابر به طور یکسان و شفاف استفاده کنند.

Socialite منتشر شده برای لاراول 5.0 یک بسته اختیاری بود که ویژگیهای احراز هویت شناخته شده چارچوب را حتی با تأیید اعتبار با ارائه دهندگان مختلف OAuth مانند GitHub ، Bitbucket ، Twitter ، Google و Facebook افزایش داد.

 

Artisan

Artisan ، CLI لاراول (یا رابط خط فرمان) برای اولین بار با لاراول 3 معرفی شد ، اما فقط دارای قابلیت های محدودی بود. بعداً ، پس از انتقال پلتفرم لاراول به معماری مبتنی بر آهنگساز ، به لطف ترکیب اجزای مختلف چارچوب Symfony ، ویژگی های بیشتری به Artisan در لاراول 4 اضافه شد.

ویژگی های Artisan در دستورات فرعی فرعی مختلف ترسیم می شوند بنابراین سطح بالایی از قابلیت ها را در مورد ساخت و مدیریت برنامه های وب ارائه می دهد.

CLI بیشتر برای مدیریت مهاجرت ها و ذخیره سازی پایگاه داده ، ایجاد کد صفحه بویلر برای مهاجرت ها و کنترل کننده های جدید استفاده می شود (اولین مورد می تواند بسیار مفید باشد زیرا به این معنی است که توسعه دهندگان نیازی به ایجاد اسکلت کد مناسب ندارند).

یکی دیگر از ویژگی های محبوب گزینه افزایش قابلیت ها با ایجاد و اجرای دستورات سفارشی مانند اتوماسیون برای کارهای تکراری است.

 

کامپوزر

نسخه چهارم لاراول به بسته های مختلف خارجی وابسته بود تا به درستی کار کنند و به همین دلیل Composer برای عملکرد به عنوان یک مدیر وابستگی معرفی شد. این مدیر وابستگی به PHP راه اندازی پروژه های جدید را بسیار ساده تر کرد زیرا نیازی به به خاطر سپردن URL ها یا بارگیری فایل های zip نبود. تنها با اجرای چند دستور ، توسعه دهندگان آماده راه اندازی پروژه با وابستگی های بالا هستند.

 

چرا لاراول اینقدر محبوب است؟

محبوبیت نرم افزار در سفارشی سازی آسان آن است و به توسعه دهندگان اجازه می دهد ساختارهای پروژه منحصر به فردی را برای برنامه های وب منحصر به فرد ایجاد کنند. همچنین دارای یک نحو زیبا است که نوشتن کد را ساده ، رسا و خود گویا می کند.

یکی دیگر از دلایل اصلی محبوبیت لاراول ، اکوسیستم توسعه عظیم آن با ویژگی های مفید مانند مسیریابی ، ORM ، استقرار فوری ، پرس و جو DB و Templating است. این نرم افزار همچنین دارای بسیاری از ویژگی ها و بسته های برجسته دیگر است که باعث می شود از دیگر برنامه های چارچوب دیگر دور بماند.

روی هم رفته ، به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا برنامه های وب را بسیار سریعتر و با سهولت بیشتر در اکوسیستمی بسازند که در آن آسیب پذیری های فنی بسیار اندک وجود دارد و امنیت و مدیریت خطاها بیشتر است.

تا کنون ، متخصصان در سراسر جهان نرم افزار چارچوب را به دلیل نرمی ، سادگی و طیف وسیعی از ابزارهایی که به آنها امکان می دهد برنامه های وب پیشرفته و بسیار کاربردی و قابلیت های کلی ایجاد کنند که می تواند در زمان صرفه جویی کرده و به آنها امکان عیب یابی خطاها را بدهد ، ستایش کرده اند.